LICITATIA PENTRU PROIECTUL DE MODERNIZARE A STRĂZILOR SITUATE ÎN ZONA 2 A MUNICIPIULUI VA AVEA LOC PE 14 MARTIE

LICITATIA PENTRU PROIECTUL DE MODERNIZARE A STRĂZILOR SITUATE ÎN ZONA 2 A MUNICIPIULUI VA AVEA LOC PE 14 MARTIE

Documentația de atribuire pentru obiectivul de investiții “Modernizarea străzilor situate în zona 2 a municipiului Giurgiu” a fost validată de Agenția Națională pentru Achiziții Publice, iar luna viitoare, pe 14 martie, va avea loc licitația (etapa de deschidere a ofertelor).

După această etapă ofertele depuse de operatorii economici vor intra în perioada de evaluare a criteriilor de selecție stabilite de autoritatea contractantă (Primăria Municipiului Giurgiu). Așa cum prevede legislația achizițiilor publice, perioada de evaluare a ofertelor poate dura de la minim 30 de zile până la câteva luni, în funcție de volumul documentației ce trebuie verificată și de eventualele contestații depuse.

Odată stabilit operatorul economic câștigător, va fi încheiat un contract multianual de execuție a lucrărilor cu durata de implementare până în anul 2020.

Aceeași procedură este valabilă și în cazul celuilalt proiect de asfaltare a străzilor de piatră și pământ din municipiu – “Modernizare a străzilor situate în zona 1 a municipiului Giurgiu”, a cărui licitație va avea loc pe 26 februarie.

Cele două proiecte în valoare de circa cinci milioane de euro fiecare însumează 118 străzi, fundături și ulițe din zona de Vest și Nord-Vest a orașului, în lungime de circa 27 de kilometri, ce vor fi asfaltate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Ultima modificare: 09.02.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LICITAȚII PENTRU LOCURILE DE PARCARE – 21.02.2018 LA CENTRUL CULTURAL „ION VINEA”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.